Ето кой отпада тази вечер от “Игри на волята” и какво се случва до дни

Тази вечер за оставане в “Игри на волята” ще се борят смъртните врагове Виолета и Мартин. Майката на Денислава е контузена и битката изглежда решена още преди старта. Но така ли е вдействителност?! 

Наш репортер научи какво точно ще се случи в епизода тази вечер и кой ще отпадне от състезанието на карчка от финала.

 Изненади няма да има – Виолета е тази, която ще си ходи вкъщи. Тя ще отпадне в битка срещу Мартин, а същата съдба чака и нейната дъщеря Денислава. В някой от следващите епизоди и тя ще се изправи в дуел срещу Мартин и ще загуби. 
Така Мартин ще отстреля двете жени и ще напълни кесийката си с грошове, които ще му послужат да се изстреля до финала. Уви, стига до почетното трето място, но силите му стигат дотам. 
Фенове на шоуто коментират, че Мартин и Виолета са се задържалили прекалено много в шоуто. “Тръгнаха си много достойни играчи, а тези все още стоят. Имат досбра социална игра и успяват да омотаят другите да им ходят по гайдата, иначе в битките са кръгла нула”, гласи един от коментарите./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Том Харди и половинката му Шарлот Райли - една любов, зародила се на снимачната площадка на "Брулени хълмове"

Не са толкова много двойките, които могат да се похвалят с факта, че се запознават на снимачната площадка на хитов телевизионен сериал. Но актьорите Том Харди и Шарлот Райли могат. Те се срещат през 2009 г., докато се превъплъщават в образите на Кати и Хийтклиф от класическата творба “Брулени хълмове” […]

Subscribe US Now