Мъжът, който никой не очакваше до Дуа Липа

Както можем да предположи, на наградите Грами преди няколко дни Дуа Липа не беше сама, а в компанията на кавалер. Но това далеч не беше Калъм Търнър, с когото в момента излиза певицата, а не по-малко привлекателния ѝ баща – Дукаджин Липа.
Британската поп сензация с албански корени беше номинирана за две награди – за хитовата си песен от филма “Барби” – “Dance the Night”. И макар да не взе статуетка, тя успя да привлече внимание, както със забележиелното си изпълнение на живо, така и с минаването си по червения килим под ръка със своя родител.
За визията си на събитието Дуа Липа избра персонализирана сребриста рокля Courrèges, която, според нея, я кара да се чувства “силна”. В интервю за Entertainment Tonight червенокосата певица споделя: “Чувствам се много развълнувана да нося тази рокля. Чувствам се много силна в нея. Определено е тежка, като метална ризница, така че се чувствам като Жана д’Арк.”
Що се отнася до Дукаджин Липа, от Yahoo Life разбираме, че той също е бил музикант и водещ певец на известна косовска рок група, наречена Oda. Към момента той и майката на Дуа – Анеса (която е от Босна), живеят в Прищина. Дуа има по-малки брат и сестра. Дукаджин Липа не пропусна да се похвали в своя Instagram с присъствието си на Грами 2024.
Появата на Дуа Липа с баща ѝ идва няколко дни, след като тя разкри връзката си с британския актьор Калъм Търнър. Двамата бяха уловени на няколко пъти из Лос Анджелис и макар Калъм да не присъства на наградите Грами, той придружи певицата след това на афтърпартито.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Аштън Кътчър в 23 факта

Днес, 7 февруари, рожден ден празнува американският актьор, продуцент и бивш фотомодел Аштън Кътчър. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now