Тото от “СкандаУ” изтрещя съвсем, призна за духове, опит за убийство и 4-ти километър ВИДЕО

Сборище на духове, Полтъргайст, летящи предмети, са само малка част от това, което сподели наскоро Тото от “СкандаУ”. Музикантът определено шокира много феновете си с разказите си за онова, което е преживял преди години.

“Намерих на покрива на блока. Не знам как съм стигнал там, но се опомних на покрива на блока…”, споделя той в скорошно видео, споделено в YouTube. 
Какво направи Анита на Рачков с Тото от “СкандаУ” пред всички? ВИДЕО
“В апартамента, в който живеех в “Младост”q според мен имаше сборище на духове. С времето ставаше все по и по, и по… става дума за гарсониера с две стаи – кухня и хол. В кухнята съм чувал разговори на хора. Казвал съм си: “Мале, как се чува от долния етаж”, обаче излизайки в коридора, ясно чувам шума от кухнята. Отивам, отварям, няма никой. А когато съм в кухнята, интересното е, че не чувам какво се говори. Отивам в хола – чувам ясно говора. В момента, в който осъзнах, че реално чувам нещо, което не би трябвало… просто трябваше да легна”, добавя още той.

“Имали сме такъв случай. Живеех в “Гео Милев” и се разбираме той да мине да ме вземе с колата и да се видим. Той минава, подминава ме, аз му звъня да го питам какво става, а той отвръща: “Аз съм забравих къде отивам…” или “Озовах се на покрива на блока, а не знам как съм стигнал до там”.
“Беше много тегав период. Даже бях на изследвания на 4-ти километър, брат! Мислех, че полудявам. Не знаех какво става…”, призна си още Тото, а това което добави малко след това, окончателно слиса почитателите му.
Ето коя звезда се появи на сватбата на Тото от “СкандаУ” СНИМКА
В тоя апартамент живеех с бившата ми приятелка. Стотинките, които взимахме от турнето “Живей цветно”, защото ни плащаха в стонинки и бяха наистина много, ги слагах в едни кенчета, които едни деца ни бяха направили в час по “Труд и техника”. Кенчето тежеше много, примерно кило. Бях го оставил на разстояние от 5 метра някъде от леглото. Лягаме да спим.
На сутринта виждам кенчето до леглото, всичките стотинки пръснати и следа в стената, все едно е удряно нещо в нея. Питам веднага тогавашната ми приятелка какво е станало. А тя: “Не помниш ли? Кенчето полетя към теб… как не те оцели, не знам. Полетя!” Усетих, че нещата не отиват на добре.. Чувам в кухнята някакви звуци, кенчето лети и същия ден един неин пръстен изчезна. Пръстен, който тя не сваля от ръката си, който не пада от пръста й…”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Неочакван обрат между Мирела и Лефтеров от "Игри на волята" СНИМКА

Истински обрат са претърпели взаимоотношениятана между Мирела и Димитър Лефтеров след участието им в четвърти сезон на риалити формата “Игри на волята”, а това, което се случва към днешна дата, изненада всички. Лефтеров направи всичко възможно, за да се разбере, че е обиден на красивата танцьорка и негова бивша изгора, […]