Джаферович проговори след хейта в “Игри на волята”, призна си всичко

След като върху нея се изля безпрецедентна хейт вълна, Жени Джаферович най-накрая реши да направи коментар за участието си в риалити формата “Игри на волята”.

В скорошно интервю пред Мон Дьо жената на Ваня Джаферович призна, че ако можеше да върне времето назад, не би приела да участва в шоуто, защото участието й се оказа доста проблемно и за нея самата, и за имиджа й.
Джаферович кърпи имидж след “Игри на волята”, отдаде се на лукс и… ВИДЕО
“Записах се да участвам, за да изживея своята емоция на арената, на съветите. Не съжалявам, че не спечелих. Ако някой ме е надиграл, то значи така е трябвало. Не исках да ползвам грошовете, които имах. Не бяха мои, а на Генчо, които е спечелил сам. Можех да се спася, но не беше опция за мен”, сподели блондинката.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Džaferović Stoyanova Evgeniya (@evgeniyadzaferovic)

Всъщност критиката се е отразила зле на Джаферович, която не е очаквала подобна негативна вълна. “Много хора ми споделят, че гледат играта от страна на стратегията, разбират какво съм направила и всъщност ме поздравяват. Самосъхраних се, не съм чела и интересувала от мненията.
Някои хора само ми споменаваха, че съм била манипулатор, че съм лъгала. Не съм обидена, защото тази игра е такава. Ако играта беше само за физика, то щеше да има участници само като Гого и Фифо”, категорична е Жени.
Мъжът на Джаферович изригна: Бяхме тормозени, заплашвани! ВИДЕО
Риалити звездата е на мнение, че всеки в Игрите е бил със своя стратегия, която го е извела до определен етап от надпреварата за финала. “Бях по-добра от някои, надиграх някои хора. После се обръщат и ме наричат лоша. Ами, не… просто съм била по-добра в стратегическата игра от теб. Това остана неразбрано от зрителите и участниците.
Аз нямам проблем с никой от тях, но доста лицемерно ми се усмихват. Идват в бара ни, гледаме предаването, усмихват ми се, правят се, че ме харесват, а знам, че не е така. Аз няма да отида при друг човек, ако не го харесвам”, заяви Джаферович. 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Džaferović Stoyanova Evgeniya (@evgeniyadzaferovic)

Все пак гримьорката не е съвсем разочарована от случилото се в Игрите, защото е успяла да намери и някои близки приятели, сред които са Мирела и Валери. А пък загубите никога не са я плашили.
Джаферович го закъса със здравето, призна си за липосукцията
Оказва се, че по време на излъчването на Игрите Жени и нейното семейство са преминали през много труден етап. Дядото на Жени е починал на 79 години, което е и най-голямата загуба за нея. “Много хора подценяваха вируса, но дядо почина от него. Беше много жизнен човек, винаги ни помагаше и с децата. Имахме надежда, че ще се оправи, но не се справи. Бях вкъщи, когато научихме, че е починал, гледахме Игрите”, сподели през сълзи Жени.
Жени коментира и парезата на лицето си, която се е случила по време на бременността ѝ с дъщеря ѝ Леа. “Не съм била суетна и не съм суетна, но една сутрин станах и буквално не можех да си затварям лявото око. Пиех вода и тя изтичаше от устата ми. Не можех да се подложа на терапия, защото бях бременна, а лечението е тежко. Този период на забавяне доведе до последствия, които имам и до днес”, каза още Жени./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Džaferović Stoyanova Evgeniya (@evgeniyadzaferovic)

Източник: blitz.bg
Next Post

Аштън Кътчър - емоционален, както никога досега

Аштън Кътчър е сред актьорите, които ще запомним с комедийните им роли. Зад фасадата на шегаджия обаче се крие и емоционалната му страна, която той не се притеснява да разкрие. В последното си интервю за епизод на The Checkup With Dr. David Agus – предаването, в което д-р Дейвид Агус […]

Subscribe US Now