Неочакван обрат между Мирела и Лефтеров от “Игри на волята” СНИМКА

Истински обрат са претърпели взаимоотношениятана между Мирела и Димитър Лефтеров след участието им в четвърти сезон на риалити формата “Игри на волята”, а това, което се случва към днешна дата, изненада всички.

Лефтеров направи всичко възможно, за да се разбере, че е обиден на красивата танцьорка и негова бивша изгора, че е позволила между нея и Валери – синът на олимпийската шампионка Мария Гроздева, да прехвърчат искри, и то под носа му. Нещо повече – музикантът даже вече намекна, че Мирела и Валери са се отдали на интимни ласки на метри от него.
Ето кой със сигурност отива на финал в “Игри на волята” ВИДЕО
Ето и реакията на самата Мирела, която наскоро отговори на серия от любопитни въпроси на последователите си в социалните мрежи, където разкри, че Митко, с когото са били в прекрасни отношения при влизането им в Игрите, я е игнорирал тотално след излизането им. Днес дори не комуникира с нея, въпреки че двамата са се засичали в обща компания.

Въпреки това и въпреки коментарите по неин адрес от негова страна, тя запазвала добрите си чувства към него и именно затова общите снимки с Митко продължавали да стоят в профилите й в социалните мрежи.
Секс в “Игри на волята”! Джаферович потвърди, че двама участници се тряскат под носа на всички
Колкото до Валери – с него са си останали просто приятели след края на “Игри на волята”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Необичайният навик на крал Чарлз

Да си крал идва с редица привилегии. И една от тях е да не си длъжен да обясняваш странните си навици, както и да изискваш от персонала да спазва не по-малко ексцентрични изисквания, които касаят начина ти на живот. Чували сме, че кралица Елизабет не е понасяла сандвичи с квадратна […]

Subscribe US Now