Непредвидената спънка, която може да попречи на коронацията

По-малко от два дни ни делят от най-важното събитие в историята на британската монархия в последните десетилетия – коронацията на крал Чарлз Трети. Дългоочакваната церемония ще се състои на 6 май, събота, от 11 ч. британско време в Лондон.
А ако има нещо, което със сигурност знаем за Лондон е, че това е един доста дъждовен град. Такава е прогнозата за времето и за въпросната събота. А това може да се окаже сериозен проблем за някои от предвидени активности.
Има сериозен риск авиошоуто, което трябва да се състои над Бъкингамския дворец тогава, да бъде отменено, пишат Hello. То би трябвало да бъде наблюдавано от кралското семейство от балкона на двореца.
Облачност и дъжд обаче могат да представляват проблем за пилотите на самолетите. Притеснително би било, ако се наложи коронованите крал и кралица да не успеят да се покажат на балкона на Бъкингамския дворец след церемонията в Уестминстърското абатство.
Това обаче е малко вероятно, коментират от медията. Чарлз и Камила бяха забелязани в сряда вечерта, 3 май, да участват в репетициите на коронацията в абатството. Там бяха още принц Уилям и Кейт Мидълтън, както и трите им деца, които ще вземат участие в церемонията.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Култово лице от БНТ стана шофьор на такси, в колата му се качиха...

Пълна промяна в професионалното поприще претърпя журналистът Бойко Василев. Емблематичното лице от ефира на националната телевизия стана шофьор на такси. Водещият на “Панорама” вози доста известни лица в колата си. Опитът му като шофьор са видели на живо актрисата Албена Михова, тв водещата Петя Дикова и Люба Пашова.  Популярните звезди […]