Заедно ли са Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид

За романтични отношения между Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид за първи път се заговори през септември 2022 г., когато бяха забелязани заедно на Седмицата на модата в Ню Йорк.
През февруари тази година обаче стана ясно, че двамата са се разделили. “Джиджи и Лео вече не се срещат. Те са в различни етапи от живота си и просто не се получи между тях”, издаде източник на Us Weekly тогава.
Въпреки раздялата актьорът и модела продължаваха да бъдат засичани заедно на афтърпартита – съответно на Оскарите и на MET Gala. Втори източник на Us Weekly сподели, че Джиджи и Лео се харесват и всъщност много се забавляват.
Явно химията помежду им е наистина силна, тъй като към днешна дата двамата са заедно, макар и не точно в традиционна връзка. Пак от Us Weekly научаваме, че отношенията им са неангажиращи, тъй като пътуват твърде често, за да могат да си отделят достатъчно време заедно.
Що се касае до Джиджи Хадид, тя сякаш не си пада по краткотрайните връзки. Все пак, в продължение на цели пет години, макар и с прекъсвания, тя беше гадже със Зейн Малик, с когото имат дъщеричка. През октомври 2021 г. обаче връзката им приключи окончателно.
Последната по-сериозна връзка на Леонардо ди Каприо пък бе с Камила Мороне. Тя продължи четири години, но краят ѝ дойде през август 2022 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Райна показа тайнствения си любим на романтична почивка в Словения СНИМКИ

Райна редовно изкушава от различни кътчета на света с красотата си, но този път изглежда пътуването й зад граница е доста по-специално и със сигурност с любовен привкус. Фолкпевицата, която сме сигурни, че винаги има един готов куфар, с който бързо да поеме към летището за поредното китно местенце по […]

Subscribe US Now