Пак попиляха Кристиан Костов, уплаши с килограми и визия ВИДЕО

Кристиан Костов отново си спечели серия от негативни реакции в социалните мрежи, след като показа наскоро как изглежда. Младият изпълнител очевидно не се притеснява от недоброжелателите си и открито показва не само визията, но и различните настроения, през които минава.

Този път критика му навлякоха килограмите. Скорошно видео, в което той е снимал небрежно отражението си в прозореца на стаята си в Барселона, показва на какво е заприличал вече изпълнителят и колко плашещо слаб е вече. Разбира се, не липсват подмятания и за женското му излъчване, което става все по-натрапчиво.
Кристиан Костов в опасна близост с момче, вижте какво правят в това ВИДЕО

Не е за вярване как изглежда сестрата на Кристиан Костов, смая всички СНИМКА
Засега Крис не отвръща на хейта по свой адрес. Даже напротив – става даже още по-активен в профила си, което пък със сигурност му гарантира повече и повече коментари в мрежата.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Kristian Kostov (@kristian_kostov_official)

Все още не е ясно и кога Кристиан Костов ще се върне в родината си. По-вероятно е да посрещне празниците в Испания, където се подвизава от известно време насам./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Откровенията на Джулия Фокс за Кание Уест

Връзката на Джулия Фокс и Кание Уест е отдавна в историята, като двамата не се задържаха кой знае колко дълго като двойка. Но пък за краткото време, в което бяха заедно двамата не пропускаха възможност да привлекат вниманието на папараци и фенове. Толкова, че и до днес се чудим как да […]

Subscribe US Now