Тейлър Суифт отново превзе Billboard Hot 100

Тейлър Суифт буквално помита конкуренцията във всички класации всеки път, когато пусне нова песен или албум.
Това се случи отново с пускането на новия ѝ албум The Tortured Poets Department. Интересът към новите песни на Суифт е толкова голям, че за втори път в историята на класацията Billboard Hot 100 един изпълнител превзема тотално топ 10.
Ако трябва да бъдем дори по-конкретни, първите 14 места в Billboard Hot 100 са заети от песни на Тейлър Суифт от новия ѝ албум.
На върха в класацията е парчето “Fortnight”, което е в колаборация с Post Malone. През 2022 г. Суифт отново превзе тотално топ 10 на музикалната класация, но тогава с парчетата от албума ѝ Midnights, водени от “Anti-Hero”.
Според Billboard всички 31 песни от делукс изданието на The Tortured Poets Department попадат в топ 100 на класацията им.
Ето и как точно изглежда топ 20 на Billboard Hot 100, където Тейлър Суифт буквално размазва конкуренцията.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Девет месеца по-късно - как приключи разводът на Бритни Спиърс и Сам Асгари

През последните дни Бритни Спиърс успява да разреши личните си проблеми, които стигнаха до съда. Само дни след като стана ясно, че тя и баща ѝ Джейми Спиърс са се споразумели след неговото искане за финансово обезщетение от два милиона долара, разбираме, че разводът ѝ също е финализиран. Бритни Спиърс и […]

Subscribe US Now