Диляна Попова лъсна чисто гола на СНИМКИ 18+

Красивият модел Диляна Попова отново провокира мъжкото внимание с два много горещи кадъра, на които позира чисто гола. Не случайно е обявена за една от най-желаните жени в България, а тези кадри го потвърждават. 

Дори и гола, Диляна никога не прекрачва границата на естетичното и секси изпъчване. Никога не е била вулгарна и именно затова продължава да оглавява челните класации за най–красиви жени у нас.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Dilyana Popova (@dillyanapopova)

Кадрите са част от рекламна кампания на известна марка оптики. При вида на снимките й без бельо феновете ахнаха, и то напълно основателно.
“Диляна, ти си изящество. Очилата само пречат”, написаха в инстаграм почитатели на красавицата. Те твърдят, че любимката им винаги е знаела къде е границата между еротика, сексапил и пошла голота./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Известни бивши, останали приятели след раздялата

Прекратяването на една връзка никога не е лесно. Още повече, че може да бъде дори по-неприятно, когато стане публично достояние. А в света на известните новините за раздяла рядко остават в тайна. Ето десет примера за популярни двойки, които въпреки раздялата си, не просто остават в добри отношения с бившия, […]

Subscribe US Now