Лора Крумова насмете тази актриса с въпрос за Вергов, тя започна да пелтечи и…

Теодора Духовникова е една от най-популярните актриси, които се радват на фенска любов заради ролите ѝ на театралната сцена, телевизионния и кино екрана. Напоследък името ѝ нашумя особено заради участието ѝ в новия български сериал „Войната на буквите“ по БНТ.

Духовникова гостува в предаването „На фокус“ по „Нова телевизия“, където водещата Лора Крумова я провокира с някои въпроси.
Част от актьорите, с които тя играе през годините, са и от нейния най-тесен приятелски кръг. Именно за тях я попита Крумова, като не пропусне да спомене и Юлиан Вергов.

Както е известно, за него в последно време се пише, че той стои зад физическата атака над актрисата Диана Димитрова, оплакала се от насилие на снимачната площадка, пише vihrogon.bg . Тя не споменава конкретно името на нападателя си, но много издания пишат, че това е именно Вергов.
Юлиан и Теодора са играли неведнъж заедно, като са и много близки приятели в живота.
„В твоя щастлив балон са Владо Пенев, Карамазов, Юли Вергов. Виждала съм най-различни хора по снимките. Какво си взимаш от тях.
„Например от Юли Вергов?“
Този въпрос видимо притесни актрисата и може би не беше готова за него, защото започна да пелтечи и въпреки близките им отношения тя отговори с клише: „За Юли толкова много неща мога да кажа и все хубави. От Юли… истински приятел“./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Отправи ли насериозно Малума предложение за брак

Преди четири дни Малума отбеляза своя 29-и рожден ден. При това в страхотна звездна компания. За личния си празник, колумбийският изпълнител бе заобиколен от множество приятели и, разбира се, половинката си Сузана Гомес. Във видео, споделено в социалните мрежи, докато духа свещичките на тортата, Малума закачливо си пожелава да се […]

Subscribe US Now