Отправи ли насериозно Малума предложение за брак

Преди четири дни Малума отбеляза своя 29-и рожден ден. При това в страхотна звездна компания. За личния си празник, колумбийският изпълнител бе заобиколен от множество приятели и, разбира се, половинката си Сузана Гомес.
Във видео, споделено в социалните мрежи, докато духа свещичките на тортата, Малума закачливо си пожелава да се ожени. След което се обръща към приятелите си, сред които се открояват Марк Антъни, Надя Ферейра и Дейвид Бекъм и възкликва: “Пръстенът! Пръстенът!”
54-годишният Антъни реагира бързо и му подава пръстен, а през това време Сузана Гомес, досещайки се какво се случва, покрива лицето си. Всички се засмиват, а рожденикът целува приятелката си и духва свещите.
Според Hola! Малума е във връзка с Гомес, която също е родом от Колумбия и се занимава с архитектура и интериорен дизайнер, от лятото на 2020 г. Макар и, изпълнителят така и никога да не обяви официално връзката си. Все пак, има някои негласни потвърждения за нея – когато Малума слезе от сцената по време на изпълнението си на наградите Billboard Latin Music Awards през миналия септември, специално, за да поздрави Гомес.
И сега виждаме изпълнителя на на “Borro Cassette” и приятелката му заедно – не само да празнуват рожден ден, но по време на звездната сватба на Марк Антъни с Надя Ферейра в Маями.
А колкото до това дали може да очакваме нов албум, след издадения през 2020 г. Papi Juancho, Малума наскоро направи лек намек. На 31 декември певецът сподели видео, с което отдаде почит на Papi Juancho – личният му псевдоним, за който каза, че е “вече време да се сбогува завинаги”. И че е ред да представи Don Juan. Това изказване накара феновете да повярват, че предстои нов албум.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Шакира в 31 факта

Днес, 2 февруари, рожден ден празнува Шакира – колумбийска певица, автор на песни, танцьорка и звукозаписен продуцент. Източник: Lifestyle.bg