Тони Стораро направи емоционална изповед за семейството, заговори за наркотици и….

Тони Стораро навърши 47 години на 2 август. Казва, че официалната лятна почивка за него вече е започнала веднага след празника му, а вече е планирал и ваканцията на своето семейство.

“Живот и здраве, ще заведа семейството си за 15 дни на ваканция. Официалната почивка ми започна на 4 август. Всички ще сме в Турция, съпругата ми, Фики, неговата съпруга, Емрах, внуците. Мястото ще бъде в Анталия. И след почивката отново започва усилена работа” – издава той пред “Телеграф”.
По думите му няма много свободно време, но обича да се разхождам, да се вижда с приятелите си и е запален да играе на плейстейшъна си.
Синовете на Тони Стораро – Фики и Емрах, също вече са звезди на попфолка. Големият му син пък го дари с две внучета – момче и момиче. За най-малките членове на фамилията си изпълнителят говори с голяма радост.

“С по-големия сме постоянно заедно. Взимам го с мен навсякъде, по сватби на роднини, на участия. На него му е много интересно. Виждам го как расте и как започва да попива от живота. Внучката ми е много мъничка все още. Обичам ги много, радвам им се.
Малкият Тони има голям интерес към музиката. При нас си е наследство. И дядо ми е бил музикант, и прадядо ми, синовете ми също. Сега е негов ред. Навсякъде около нас е пълно с музикални инструменти и е неизбежно. Свири на пиано, на китара и на кларинет, все има на какво да практикува таланта си. Това е хубава професия и съм щастлив, че продължава традицията ни, а и определено има кой да му помага.
Човек трябва да има една професия в живота си и да се занимава само с нея. Животът е много суров за хора, които нямат занаят и родителите не са мислели навреме да насочат децата си. Няма значение каква работа е, всеки занаят е красив сам по себе си. Имаш ли занаят, всичко останало ще ти потръгне. Всеки трябва да знае какво иска” – разказва гордият дядо.
А за това на какво най-много иска да научите внуците си, заявява категорично: “Искам да ги науча да бъдат честни хора, трудолюбиви, да не лъжат, да не мамят. Искам да имат спокоен живот, както живяха моите баба и дядо. Както се казва, те си заминаха като по книга. Младите не знаят как да живеят, толкова е опасно с тези медикаменти. Искам да ги опазя от тези неща. Доколкото мога, защото много си зависи и от тях”.
Певецът издава и каква е тайната на дългия брак и разбирателство: “Ако жената иска да опази семейството си, тя ще го направи. Всичко е в ръцете на жената. Нашата професия например е много лоша относно семейството. Всеки ден са заведения, девойки, пътувания, нощен живот, алкохол. И ако жената иска да си запази семейството, тя трябва да бъде всеотдайна за децата, да прави компромиси с работата на мъжа си”.
През 2023-а Човека глас празнува 25 години на сцена и по този повод предвижда голямо събитие.
“Предстои много голям концерт – Тони Стораро 25 години на сцена. Но не мога да издавам нищо повече, освен че ще бъде грандиозен. Още не сме избрали дата. Не мога да кажа кога ще бъде, къде, с кого. Може да бъде и по време на лятото, може и след лятото. Със самите организатори сме се разбрали още да не издаваме нищо поне още 20 дни” – казва хитовият изпълнител./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Жената, която твърди, че е спала с 300 души за година

С развиването на социалните мрежи и платформи като OnlyFans се отдават все повече възможности за изява на по-екстравагантни хора. Като например Ани Найт, която твърди, че е най-сексуално активната австралийка. Основното ѝ занимание е да публикува съдържание за възрастни в OnlyFans, но не скучае и през останалото време. В предаването The Kyle […]

Subscribe US Now