Новата мистериозна татуировка на Анджелина Джоли

Струва ни се сякаш знаменитостите, които имат поне една татуировка, са повече от тези, които са решили да се опазят “чисти” от мастилото върху тялото си. А Анджелина Джоли е сред известните личности, които си падат по това да изписват нещо значимо за тях по себе си.
Татусите ѝ всъщност изобщо не са малко, като някои дори са направени на доста голяма площ. Един от най-забележимите ѝ е този на гърба ѝ, докато останалите са посветени на децата ѝ и благотворителните ѝ дейности.
По време на връзката с втория ѝ съпруг – Били-Боб Торнтън, актрисата си прави татуировка в негова чест, но след раздялата им не просто я премахва, но и се зарича, че никога повече няма да изпише името на друг мъж върху тялото си. Тя обаче нарушава обещанието си, след като се влюбва в Брад Пит и двамата решават да си направят еднакви татуировки, вдъхновени от будизма.
Актьорът има и други татуси, посветени на Анджелина. Един от тях е на предмишницата му – там са изписани първият ѝ инициал – буквата “А”, както и инициалите на децата им. Рожденият ден на вече бившата му съпруга пък е татуиран на долната част на корема му, но е много възможно вече да е премахнат с лазер, пише Page Six.
Анджелина Джоли обаче явно е получила вдъхновение за нов мастилен дизайн. Татуистът ѝ, който е известен и сред други знаменитости като Doja Cat, Майли Сайръс, Софи Търнър и Джо Джонас, е споделил снимка на новата мастилена придобивка на актрисата в Instagram профила си.
От кадъра става ясно, че татуировката на Анджелина е на двата ѝ средни пръста, но няма как да се види какво точно е изписано или изрисувано. В описанието към снимката татуистът пише, че още не може да повярва, че наистина е хванал ръцете на актрисата и я е татуирал и предизвиква хората да познаят какъв е дизайнът.
А предположенията са наистина смели. Доста хора мислят, че тъй като татусът е на двата ѝ средни пръста, е нецензурно обръщение към бившия ѝ Брад Пит. Други потребители пък са на мнение, че е нещо, свързано с децата ѝ, нещо духовно или пък “предупреждение към бъдещи ухажори”.
Дали обаче някое от предположенията изобщо е точно попадение, можем да разберем единствено ако Анджелина Джоли реши да разкрие новия си татус. Надяваме се, че скоро ще задоволи любопитството ни.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво е харесал на финала на световното по футбол за жени Арнолд Шварценегер

Финалът на световното първенство по футбол за жени прикова пред екраните хора от цял свят, а сред тях е бил и Арнолд Шварценегер. Чрез дневния си бюлетин актьорът дава да се разбере, че е изгледал мача между Испания и Англия и е останал вдъхновен. Но не от играта на двата […]

Subscribe US Now