Защо Кристина Апългейт носи памперси

За първи път Кристина Апългейт обяви публично, че страда от множествена склероза, през август 2021 г. Оттогава насам актрисата винаги е говорило открито за трудностите в справянето с болестта и е показвала силен дух. Но и не е криела, че често се шегува със заболяването си.
“Правя тези шеги, защото в противен случай ще се задуша”, споделя тя.
Точно по своя смел и откровен начин Кристина Апългейт прави още едно разкритие за скорошен здравословен инцидент, заради който ѝ се налага да носи памперси.
В епизод от подкаста MeSsy, актрисата признава на събеседничката си Джейми-Лин Сиглър, че през последните няколко седмици минава през особено предизвикателен период.
52-годишната Кристина Апългейт разказва, че всичко е започнало, когато се е заразила с COVID-19 за първи път. След като нейн близък я е посетил, както тя, така и болногледачката ѝ са се разболели. Заради отслабения си имунитет, актрисата се е опасявала от най-лошото. Първоначално е имала главоболие и втрисане, но за съжаление болестта е прераснала в дълъг ковид. А това е довело до инфекция в гръдния кош и ускорен пулс.
Ситуацията обаче е станала още по-неприятна, когато през това време актрисата се е заразила и с друг вирус, който е разстроил стомаха ѝ до степен, в която се е чувствала ужасно замаяна и болна. След като си прави изследване, тя разбира, че до организма ѝ е достигнал саповирус. Това означава, че в храносмилателната ѝ система са били открити чужди изпражнения.
Кристина Апългейт уточнява, че са изминали почти три седмици от заразяването ѝ с този вирус. И предполага, че може да се е заразила с него от салата, която си е поръчала от ресторант, пише Entertainment Tonight.
Заради физическия дискомфорт, който има обаче, сега носи памперси. И отново с характерното си чувство за хумор казва, че е добре производителите на памперси за възрастни да се постараят да ги направят по-секси.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун стават от врагове приятели

Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун безспорно са сред най-големите екшън звезди на всички времена. А многобройните им филми и приходи от тях го доказват. И в момента може да са добри приятели, но са били далеч от такива топли взаимоотношения преди повече от 30 години. За бурните си отношения двама […]

Subscribe US Now