Неочакван ход от Дженифър Анистън

Началото на 2024 г. за много хора започна със своеобразен обзор на отминалата година под формата на публикация в социалните медии. Много звезди също прехвърлиха последните 12 месеца за няколко секунди в клипове.
Сред тях беше и Дженифър Анистън. Макар да публикува в Instagram сравнително рядко, тя не пропусна възможността да прегледа какво й се е случило през отминалата година.
Виждаме я в няколко забележителни вечерни рокли като късо мини в сребристо или прилепнала по тялото рокля в цвят “шампанско”, за да отбележим за пореден път страхотната физика на актрисата на 54-годишна възраст.
Останалите кадри са свързани със събиранията й с приятели, любимите й кучета, собствената й марка козметика Lola Vie, както редовните й тренировки. Разбира се, отново не виждаме прекалено лични моменти от живота й.
Много от нейните 45.2 милиона последователи останаха изненадани от факта, че в обзора на Дженифър Анистън не беше споменат колегата й от “Приятели” Матю Пери, който почина в края на октомври. Вероятно обаче – подобно на други прекалено съкровени неща – актрисата е решила да остави скръбта единствено за себе си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

35 години по-късно - Арнолд Шварценегер и Дани Де Вито отново заедно

Първата голяма комедийна роля на Арнолд Шварценегер е в “Близнаци” от 1988 г., където си партнира с Дани Де Вито. Във филма двамата влизат в ролите на двуяйчни близнаци, които са били разделени при раждането и всъщност изобщо не си приличат. Когато порастват обаче, се срещат и откриват истината за […]

Subscribe US Now