Силвена Роу показа как смъква годинките, ко водещ на Гала й се присмя СНИМКА

Кулинарката Силвена Роу е истински маниак на тема подмладяване и здравосолвен начин на живот. Но ако си мислите, че само с целесъобразно хранене постига фигурата си, ще се излъжете.

Оказва се, че атрактивната блондинка се подлага системно на процедури, за да поддържа не само снагата си по-слаба, но и за да смъква видимо годинките.
И Силвена Роу аут от телевизията, на нейно място слагат… СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Chef Silvena Rowe (@chefsilvena)

Преди дни кулинарката нагледно какво точно прави, за да е във форма, а и не само, за да се чувства на 30, както й се иска, но и да изглежда почти на тези години. Процедурата, на която се подлага, изсмуква излишната вода от организма, като едновременно с това се стимулира работата на лимфните възли.
Пак попиляха Силвена Роу заради тези СНИМКИ
Изглежда обаче, не всички мислят, че старанието, което полага, за да изглежда във форма Силвена Роу, е достатъчно. Или поне не го тълкуват по очаквания начин. Според ко водещия на Гала в “На кафе” – Георги Блажев, например, Роу направо се преработва. Тази ирония се доларя от реакцията му: “Когато простреш и отговориш на два мейла”.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Georgi Blazhev (@georgi_blazhev)

Междувременно Силвена Роу стана баба за втори път, отново на внучка. В пандемията се роди първата й внучка. Кулинарката има двама синове, но никой не я е виждал с баща им./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Джулиана Гани с ново пикантно интимно признание: бебето е правено във... СНИМКИ

Джулиана Гани вече няма търпение да гушне втората си рожба, плод на любовта й с Теодор Гецов. Силиконката е в шестия месец, но фигурата й изглежда все така безупречна, защото тя внимава много какво и колко яде. Гани и новият й любим обявиха преди почти месец, че ще стават родители. […]

Subscribe US Now