Шапката, която разсмя Уилям и Кейт

Принц Уилям и Кейт Мидълтън станаха свидетели на забавен и очарователен момент на тазгодишното тържество по случай Деня на Свети Патрик.
Кралското семейство почете вчерашния празник заедно с ирландската гвардия на ежегодно провеждащия се парад в град Алдършот, близо до Лондон.
Наред с официалните задължения, двойката успя и искрено да се позабавлява. Или поне това свидетелстват множеството фотографски кадри, запечатали събитието.
Сред най-запомнящите се уловени моменти бе този, в който един от военните участници в парада на шега сложи своята огромната шапка от меча кожа на главата на малката си дъщеря. Момиченцето почти изчезна под специфичната шапка, която е характерен атрибут на британските войски.
Ситуацията предизвика много усмивки у Кейт, която дори се наведе до малкото момиче, за да може да размени с него няколко думи.
Сладкият момент между военния служител и дъщеря му беше уловен от фотографа Крис Джаксън, който често снима кралското семейство, и който по-късно сподели кадъра в Instagram.
“Днешният ден на Свети Патрик бе невероятен. А несъмнено един от най-прекрасните моменти бе този, в който подполковник Роб Мъни слага шапката от меча кожа на 20-месечната си дъщеря Кая”, написа Джаксън към публикацията си.
Парадът в четвъртък е първият, в който херцогът и херцогинята на Кеймбридж вземат участие от началото на пандемията от COVID-19, уточняват от People.
За събитието Кейт бе избрала стилно дизайнерско палто, съчетано с елегантна шапка, докато Уилям носеше униформата за почетната си позиция на полковник от ирландската гвардия.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джулиана Гани шокира: Личи ли ми, че съм бременна?

Джулиана Гани продължава да шокира феновете си с нови разкрития за личния си живот. След като  стана ясно, че тя е решила да преотстъпи правата за отглеждането на сина си Давид на неговия баща Илиян Найденов, Джулката загатна, че може би е бременна. На въпроса “Мислиш ли за второ?” – […]

Subscribe US Now