Пълен шаш! Лъсна цялата истина за “Пиленцата от Монако”, оказаха се… СНИМКА

Скандалните “Пиленца от Монако” Боби и Нина, които будят само смях и съжаление сред “почитателите” си, се оказаха доста жалка и измислена картинка. 

Наш репортер попадна на шокираща снимка на Нина, която показва нейната същност и доколко може да се причисли в категорията на “ВИП” персона, за каквато претендира, че е. Появи се и информация за нейното семейство от Хисаря, която ще ви изненада. 
Шокиращата снимка на Нина е направена от нейна съседка, с която е пътувала в автобуса от Хисаря към Пловдив. Нина Пиленцето се качила в 8 часа на рейса, което противоречи изцяло на нейните представи за “ВИП” и “ЛУКС”. 

В Хисаря е била при родителите си, които се оказаха доста начетени хора. Майка й е учителка по английски език, а баща й – готвач. Но Нина никога не е имала хубава слава в родния си град. Чантите и дисагите ясно показват, че имало какво да вземе от мама и тате, за да преживеят по време на следващата си ЛУКС почивка.
Шокиращата снимка на Нина от автобуса породи забавни коментари в мрежата. “Сега вече и ние сме “вип”, защото също се водим в автобус”, “Имаше ли червен килим на автогарата и на стълбите на рейса”, “Африканците продават такива чанти на килограм във Франция. Личи си, че е менте. Прилича на мушама”, са само малка част от забавните коментари./ show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Амбър Хърд няма срам

Въпреки че процесът между Амбър Хърд и Джони Деп приключи с полза на актьора, бившата му съпруга продължава да настоява, че Джони Деп я е малтретирал.  Пред Савана Гътри от NBC News Амбър Хърд твърди, че е била жертва на насилие от бившия си съпруг, въпреки че журито във Феърфакс, Вирджиния, не повярва […]