Бони разкри кой е мъжът до нея СНИМКИ

Поп фолк дивата Бони не обича много да повдига завесата на личния си живот, защото смята, че има далеч по-любопитни и интерсни неща, които й се случват и извън него. И все пак, феновете й любопитстват постоянно дали има мъж до себе си, дали е щастлива.

По този повод наскоро изпълнителката сподели, че се чувства щастлива и обичана, макар да не призна дали визира някого конкретно, но даде да се разбере, че такъв специален човек има.
Ужас! Бони без малко да се удави в басейн ВИДЕО

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от BONI (@boni_official_star)

“Има любов, но няма да кажа нищо повече. Да, има по-специален мъж. Млад е и е красив, разбира се, и е много готин. Какво значи млад, годините са само бройка. Има мъже много млади, надраснали годините си, и стари, които се държат като деца”, споделя звездата пред “Телеграф”. И добавя още:
Бони предизвика пожар в мрежата! Съблече се и намекна, че е… ВИДЕО
“Първото нещо, което мен ме привлича, са енергията и харизмата. Виждаш го и сетивата ти подсказват, че все едно го познаваш цял живот, че го обичаш от години, сродна душа е това, но такива мъже не се срещат толкова често. Понякога се бъркаме, мислим си за някого, че е той, а се оказва, че от другата страна не е така. А съвпадение се случва много рядко. Не го пропускайте.
Всяка любов е прекрасна и е различна, но в любовта търсете най-чистото, най-истинското. Не ми се иска много да говоря за личните неща в живота си. На първо място нали знаеш какво казват хората – “Щастието обича тишината”. С годините разбрах, че това е така. Някак си от енергийна гледна точка колкото по-малко хора знаят – толкова по-добре”.
Бони събра всички погледи с тази секси СНИМКА 18+

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от BONI (@boni_official_star)

В професионален план Бони издаде, че подготвя мащабен проект, който се надява скоро да може да бъде реализиран. “Много песни направих, но последните 7-10 години нямам издаден албум. Сега го подготвям. Работя много, има много нови неща. Вече съм балканска изпълнителка, работя не само у нас, но и на Балканите, познават ме колегите навсякъде. Новият ми албум ще включва последните ми хитови парчета, дуети с мои колеги и част от песните, издадени през годините.
Аз съм сама без продуцент от 2012 година. В момента песните ми са събрани в канала ми в YouTube. Имам ужасно много участия и пея навсякъде, викат ме хората, забавляват се и са щастливи с моите изпълнения”, споделя още Бони./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Пиперливите закачки между Дуейн Джонсън и Кевин Харт

Има приятелства, които остават за цял живот. В Холивуд те не са чак толкова много, но поне към момента изглежда, че това между Дуейн Джонсън и Кевин Харт ще е от тях. Двамата са типичният пример за приятели, които в нужда се познават, но в останалото време се шегуват грубо за […]

Subscribe US Now