Хейли Бийбър, неоновият бански и плажните емоции

Хейли Бийбър няма търпение да посрещне лятото и топлите емоции, които то носи. Затова все по-често напоследък 26-годишният модел споделя свои снимки от плажа, облечена в разноцветни бански костюми и наслаждаваща се на слънчевите лъчи.
Само преди два дни Хейли отново сподели няколко кадъра в своя Instagram профил. И за съвсем кратко време успя да привлече вниманието на много от своите хиляди последователи. На снимките младата жена буквално грее в неоново зеления си бански – докато се излежава лежерно на плажния шезлонг или докато уверено седи върху дъска за сърф, потопена във водите на окена.
“Готова съм за лятото”. Това е единственото, което Хейли пише към публикацията си, макар и да не уточнява къде точно се наслаждава на слънчевото време. Но при всички случаи става ясно, че е някъде, където наистина вече е топло – предвид синьото небе и палмите около нея.
Още в края на февруари Хейли сподели колко ѝ липсва слънчевото време. И явно дотолкова е нямала търпение да се потопи в него, че тогава реши да отиде чак до курортния град Кабо Сан Лукас, Мексико. От там тя отново сподели поредица от снимки, на които се забавлява заедно със свои приятели.
Не става ясно обаче дали Джъстин Бийбър се включва в плажните приключения на своята половинка, пише Hollywood Life. Факт е, че той не фигурира на нито една от ваканционните снимки на Хейли.
Може би причина за това са здравословните проблеми, които Джъстин има в последно време и заради които дори отмени музикалното си турне. Музикантът страда от синдром на Рамзи Хънт – рядко неврологично заболяване, причиняващо парализа на дясната страна на лицето му.
Самата Хайли имаше доста неприятности в здравословен план. През 2022 г. тя преживя мини инсулт, а впоследствие съобщи за голяма киста на единия си яйчник. И може би заради това звездата е решила да се отдаде на по-лежерен начин на живот, включващ повече почивки, слънце и положителни емоции с приятели.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето кой грабна Оскар тази година

Не е случаен фактът, че цели 95 години именно Оскарите са най-престижните награди, които някой, потопил се професионално в света на киното, може да получи. И макар рейтингите през последните години да падат, значимостта на това отличие едва ли скоро ще се промени. За поредна година Dolby Theatre беше домакин на […]

Subscribe US Now