Сватба в Белия дом

Сватбените камбани се върнаха в Белия дом преди броени дни, когато внучката на президента Джо Байдън – Наоми Байдън – дъщерята на Хънтър Байдън и бившата му съпруга Катлийн Бюле – се омъжи за Питър Нийл пред 250 гости.
Това е единствената сватба, която се провежда на Южната морава и едва 19-ата сватба, която се случва в Белия дом. Президентът Байдън и първата дама Джил Байдън присъстваха на целодневното празненство, с което отпразнуваха сватбата на Наоми (28 г.), и Нийл (25 г.), които се срещат за първи път през 2018 г., докато тя е студентка в юридическия факултет на Колумбийския университет. Според The Washington Post Наоми работи в адвокатска кантора в окръг Колумбия, а Нийл в юридическия център за национална сигурност в Джорджтаун. Двамата живеят заедно на третия етаж на Белия дом.
От Vogue пуснаха и няколко снимки от красивата церемония. Усмихната пред камерата, виждаме Наоми, която носи дантелена рокля на Ralph Lauren с висока яка. Булката позира до новия си съпруг, облечен в тъмносин костюм от три части.
“Гледахме с радост как Наоми расте, открива коя е и изгражда такъв невероятен живот”, казаха Джо и Джил Байдън в съвместно изявление, публикувано след церемонията. “Сега сме изпълнени с гордост да видим, че тя избира Питър за свой съпруг, и за нас е чест да го приветстваме в нашето семейство. Пожелаваме им дни, изпълнени със смях, и все по-дълбока любов с всяка изминала година. Поздравления Наоми и Питър! Обичаме ви”, добавиха президентът и първата дама на САЩ в общ пост в Instagram.
След официалното сключване на брака присъстващите бяха поканени на обяд в Белия дом. Малко подробности за церемонията обаче са публично достояние.
Наоми е кръстена на първата дъщеря на Джо Байдън, която загива още като бебе през 1972 г. при автомобилна злополука заедно с майка си Нейлия, отбелязват от Yahoo Life. Американски медии твърдят, че тя има силно влияние в частния кръг и го е убедила да се кандидатира на президентските избори през 2020 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нова трагедия сполетя Веси Бонева, загуби още едно скъпо същество СНИМКА

  Нова трагедия разтърси певицата Весела Бонева, която в рамките на месец губи две от най-любимите си същества. На 28 октомври от този свят си отиде майката на певицата по особено жесток начин – самоубийство.  Красивата изпълнителка още не може да преживее тази семейна трагедия, а сега я връхлетя и […]