Мишки, лицемери, елементарни частици: грозни обиди разлюляха “Сървайвър”!

Страховити обиди полетяха в „Сървайвър“ точно преди финала на 16 май. Канонадата стартира дизайнерът Едис като стреля жестоко срещу футболиста Цецо и студентката Ермина. Екскурзоводката Геновева го подкрепи.

Моделиерът избухна, след като Цецо и Ермина прецакаха общия им съюзник в риалитито – брокера Павел и го пратиха на Острова на отшелника, а след това той напусна “Сървайвър”. “Това е долно, жлъчно и злобно пренебрегване на приятел! Цецо се крие под полата на Ермина. Той е мъж без мнение, без позиция”, просъска Едис.
Джизъса изгони от “Сървайвър” сина на легендарен вратар СНИМКА

Футболистът обаче не му остана длъжен. “Едис е най-лицемерният. Обръщал е палачинката 200 пъти. Той е най-нечистият“, заяви Цецо. Съперниците за голямата награда от 150 000 лева не спряха дотук, а се обрисуваха един друг като „мишки“.

Жените в “Сървайвър” треперят от ужас заради ММА боеца Жоро
Люта свата избухна и между екскурзоводката Геновева и гемолога Светльо, които отдавна не се понасят. Тя го нарече „смешник“ и „самотник“, а той – “махленска клюкарка без възпитание”. “Обичам да чета за елементарните частици, но не обичам хора с елементарно поведение”, обяви братът на фолкпевеца Константин и номинира Геновева за изгонване. В следващите дни тя ще живее на Острова на отшелника заедно с футболиста Благо Георгиев.
Докато конкурентите се разправяха, от „Сървайвър“ отпадна още един участник. Факлата на инфлуенсърката Мария изгасна и тя се присъедини към журито./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Неузнаваема и секси - Дженифър Гарнър както не сме я виждали преди

Дженифър Гарнър e доказвала, че може успешно да се превъплъщава в различни роли и да влиза умело в образи. Нещо, в което сме се убедили по отношение на актьорството. А сега звездата буквално изумява с неузнаваема визия в последната си професионална фотосесия. 51-годишната звезда се появи на страниците на майския […]

Subscribe US Now