Как Израел нападна Джиджи Хадид заради изказванията ѝ

Случващото се в Израел през последната седмица няма как да не тревожи всеки, защото конфликтът до момента е отнел живота на хиляди хора, а има изгледи да продължи да го прави.
Разбира се, редица известни личности побързаха да изразят своята позиция около случващото се. Някои от тях изказаха подкрепата си за Израел, докато други смятат, че палестинците са в своето право.
Миналата седмица Джиджи Хадид, чийто баща има палестински корени, за пореден път изрази подкрепата си за палестинската кауза, но уточни, че не е съгласна невинни хора да биват убивани и от двете страни.
Моделът изрази мнението си, че да подкрепящ Палестина не означава, че си с антисемитски виждания. Въпреки това правителството на Израел, което е доста активно в социалните мрежи, побърза да изрази несъгласието си с Хадид, като я нападна остро.
На стори в профила си в Instagram (stateofisrael), правителството попита иронично Джиджи Хадид дали е спала през последната седмица, пише Variety. “Или просто си затваряте очите за еврейските бебета, избивани в домовете им? Мълчанието ви беше много ясно за това каква е позицията ви. Виждаме те.”
В друг пост пък се вижда снимка на окървавен под, по който са разпръснати детски играчки. “Ако не осъдите това, вашите думи не значат нищо”, се казва в описанието, насочено директно към Джиджи Хадид.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Холивуд стъпи в Баснко! Юлиан Костов започна СНИМКИ на нов филм

Актьорът Юлиан Костов започна снимките на новия си сериал “Кукери” в стария град на Банско. Той работи заедно с Мария Бакалова и общата им продуцентска фирма “Jupiter Lights”. Проектът е част от серия от проекти, свързани с България. Снимките се провеждат в сто годишна къща за гости, която принадлежи на […]

Subscribe US Now