Привилегията, която Сара Фъргюсън получи от Елизабет Втора

Сара Фъргюсън е една от спорните личности в британското кралско семейство. Всъщност по документи не е и част от него, защото е разведена с принц Андрю, син на Елизабет Втора и принц Филип, от 1996 г. Но тя запази титлата си херцогиня на Йорк, продължи да живее с бившия си, а и е майка на принцесите Беатрис и Йожени. И изглежда мърдане от двореца няма.
Преди дни Фъргюсън, която напоследък вдигна шум около себе си с подкаста си Tea Talks, присъства на тържествената служба по случай Коледа в Сандрингам заедно с всички останали членове на кралското семейство.
И това е истинско събитие, защото не се беше случвало от цели 32 години. През 1992 г. тя получи забрана от принц Филип да присъства на семейното събиране след публикуването на скандални снимки, на които смуче пръстите на британски финансист по време на морска ваканция.
Фърги, както я наричат всички, сподели в профилите си в социалните мрежи снимка със своите дъщери от коледния ден и написа, че се наслаждават на компанията си и са наистина благодарни за този празник. Херцогинята на Йорк наистина изглеждаше повече от щастлива заради възможността да застане редом до бившия си съпруг, както и до краля и кралицата. 
А междувременно стана ясно, че приживе Елизабет Втора е удостоила Фъргюсън с голяма чест. И явно въпреки противоречивата си фигура, тя все пак е успяла да спечели доверието на най-дълго управлявалия британски монарх.
И така е получила разрешение след смъртта си поклонението да се извърши в параклиса “Сейнт Джордж” в замъка Уиндзор, точно както повелява традицията за всички пълноправни членове на кралското семейство. А след това да бъде погребана в кралското гробище в близост до Фрогмор, където са погребани и кралица Виктория и принц Алберт, предава Metro.
Разрешението за това кралско погребение кралица Елизабет Втора е дала малко преди собствената си смърт. И то не е особена изненада, като се има предвид, че именно на сина си Андрю и на бившата му съпруга Сара повери двете си коргита и те се грижат за тях и до днес. А Фъргюсън очевидно все по-често ще се появява на публични места в компанията на своите кралски роднини.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Петъчна доза сексапил

Ето че дойде време и за последния сексапил за 2023 г. Равносметки няма да правим, защото е досадно, а и роднините сигурно вече достатъчно са ни изнервили по празниците с най-различни въпроси. Ето защо ще се отпуснем и просто ще се насладим на необходимата доза секси жени. И разбира се, […]

Subscribe US Now