Голямото признание за Кортни Кокс

Кортни Кокс има нов повод за гордост. 58-годишната звезда получи своята официална звезда на Алеята на славата в Холивуд – несъмнено е огромно признание за всеки актьор и човек на изкуството.
Събитието се превърна и в своеобразна мини “приятелка” среща. Сред присъстващите, дошли да уважат Кортни и нейната награда, се открояваха дългогодишните ѝ партнори от сериала “Приятели” – Дженифър Анистън и Лиса Кудроу. Трите актриси демонстрираха своите близки отношения и не пропуснаха да запечатат момента с поредица от снимки.
Лиса и Дженифър не пропуснаха да направят и публични изказвания, за да разкажат за всичките години на приятелство с Кортни и за стотиците преживявания, които са имали заедно на снимачната площадка.
Анистън дори изрази благодарност, че се намира на това специално събитие и дори подчерта, че чувства колежките си като свои сестри, добавяйки емоционално, че “да си приятел с Кортни означава да си семейство с Кортни”.
Към празника на Кортни се присъедини малко по-късно и актрисата Лора Дърн. Освен приятелството, двете звезди са свързани и от съвместната си работа, припомня Variety. През 2008 г. Кортни режисира късометражния филм “Понеделник преди Деня на благодарността”, в който главната роля се изпълнява от Дърн.
Самата Кортни не пропусна да благодари на хората около себе си и да уточни колко много означават за нея годините, които е прекарала на снимачната площадка на популярната комедия на NBC. “Приятелите ме научиха какво наистина означава другарството”, каза актрисата и продължи: “Научиха ме на доверие и на това винаги да бъдем там един за друг – точно както се пее в песента към сериала.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко ще взима Зендая за трети сезон на "Еуфория"

Последните няколко дни получихме ударна доза Зендая. Актрисата се появи първо на NAACP Image Awards, а след това и на SAG Awards. И докато всички говорят за визиите ѝ на церемониите, разбираме, че Зендая е успяла да предоговори условията по договора си за “Еуфория”. Което означава, че за трети сезон ще получи […]

Subscribe US Now