На какво кръсти третото си дете Адриана Лима

Да, Адриана Лима може и да на 41 години, но продължава да изглежда все така секси. Показа го и преди няколко месеца, макар да беше бременна.
От People разбираме, че е станала майка за трети път. Но това е първо дете за нея от настоящата ѝ половинка Андре Лемърс.
Двамата са станали родители на момче, което са решили да кръстят Циан Лима Лемърс. Момченцето се е родило на 29 август в Санта Моника, но за появяването му на бял свят става ясно едва сега.
Източник на People твърди, че името на третото дете на модела не е никак случайно. Малкият Циан не е кръстен на някоя баба или дядо, а на цвят. Точно така цианът е онзи синьо-зелен или морско-зелен цвят, който е характерен за водата по крайбрежието на Малдивите, Бахамите и Бора Бора. 
Източникът също така допълва, че майката и новороденото са вече у дома, а то много прилича на нея, защото е взело нейните очи и устни. До този момент Адриана Лима имаше две дъщери – Сиена (9 г.) и Валентина (12 г.), от връзката си със сръбския баскетболист Марко Ярич.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сам ли е отново Алекс Родригес

Дълго време след раздялата с Дженифър Лопес, Алекс Родригес не беше засичан с никоя жена. И докато бившата му приятелка казваше “Да” на Бен Афлек, нещата при екс бейзболиста не изглеждаха толкова розови. Или поне до първите новини, които го свързваха с професионалната състезателка по бодибилдинг Катрин Паджет. За романтични отношения между двамата се заговори […]

Subscribe US Now