Никой не очакваше, че 55-год. Малина ще се запали по това СНИМКИ

Малина нагледно показа каква е тайната на неувяхващата й младост. Попфолк звездата, която е на 55 години, е в перфектна форма, а усмивката й не слиза от лицето.

От години тя се слави със стройната си фигура и не крие, че полага нужните усилия за това. Тези дни стана ясно, че хитовата певица се е увлякла по нов за нея спорт.
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Malina (@malina.official)

Тя сподели в социалната мрежа кадър от първия си урок по конен спорт и отбеляза, че след него се чувства заредена с положителни емоции и обеща да продължи заниманията си.
На една от снимките тя позира заедно със своята внучка Малина, която изглежда също е увлечена по конната езда. А Малина продължава усилено да танцува кючеци по време на нейните участия, което допълнително допринася за фигурата й. “Един час участие на нея й е като един час кардио във фитнеса”, споделят нейни колежки./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Шок! Рени получи топлинен удар и припадна по време на... ВИДЕО

Певицата Рени е преживяла кошмарен момент през отминалото лято и то време на снимки на дуета си с Илиян “Газели и хиени”.  Култовите изпълнители се уговорили да снимат песента в разгара на лятото в уникален комплекс близо до Созопол. Снимките били осуетени от неприятен инцидент с певицата и се наложило […]

Subscribe US Now