Бесен скандал с Рени в столична кръчма заради сръбска фолк звезда СНИМКИ

Поп фолк певицата Рени вдигна лют скандал в столична кръчма, а причината е повече от сериозна и със сигурност няма да остави равнодушни много българи.

Причина за нервите на 53-годишната изпълнителка станаха сръбските знамена, които развяха от персонала при представянето на звездата на вечерта – сръбската певица Теа Тайрович. Сръбкинята излезе на сцената малко преди полунощ под звуците на мощен юго кючек, а сервитьорите развяха от всички части на заведението огромни сръбски знамена. Това никак не се хареса на българската звезда.
Певицата Рени не е на себе си, разплака мрежата с тези откровения за сърдития си син СНИМКИ

Изпълнителката на “Като птица съм свободна” се оказа изключителна родолюбка. След няколко минутна разправия и последвали обяснения от страна на заведението, че това е традиция при посрещане на изпълнителите, родната легенда Рени получи голям български флаг. Като истински горда българка тя не спря да развява трибагреника гордо почти през цялото време.
Рени пръска сексапил от Гърция, гърдите й едва се побират в банския СНИМКИ 18+
„Нямам нищо против Сърбия, напротив, работила съм там и продължавам да правя проекти, въпросът е принципен – намираме се в България. Разбирам това, че се прави от уважение към изпълнителя на вечерта, но редом със сръбското знаме в този случай, трябва да седи и нашето“, коментира на всеослушание, пише “Телеграф”.
Прехвалената сръбска изпълнителка не изпя нито една авторка песен за цялата вечер. Част от феновете в заведението останаха малко разочаровани и коментираха, че Теа Тайрович всъщност май не е тази велика звезда, за която я представят у нас мениджърите й. Други от гостите се забавляваха и останаха очаровани от чара и харизмата на кръчмарската певачка./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как Том Круз отпразнува 60-ия си юбилей

Каква година само за Том Круз! Освен че най-новият му филм “Топ Гън: Маверик” вече може да се похвали с над един милион долара в световния бокс офис и така сега е абсолютен рекордьор по приходи, актьорът отбеляза и важен личен празник. На 1 юли Том Круз навърши юбилейните 60 […]

Subscribe US Now