След 27 години брак Хю Джакман се развежда

В Холивуд разделите са нещо много често срещано, като дори няма да е много преувеличено, ако кажем, че са ежедневие.
Има обаче няколко двойки, за които повечето хора са сигурни, че не биха се разделили. Такъв пример са 54-годишният Хю Джакман и 67-годишната му съпруга Дебора-Лий Джакман. Двамата са женени от цели 27 години, но и тяхната любов няма да бъде вечна.
В официално изявление до People двамата обявиха, че са взели решението да се разделят. “Бяхме благословени да споделим почти три десетилетия заедно като съпруг и съпруга в прекрасен, изпълнен с любов брак.”

Към момента двамата не дават точна причина за раздялата си, но уверяват, че семейството за тях винаги е било приоритет. “Това е единственото изявление, което всеки от нас ще направи”, се казва още в обръщението.
Актьорите се запознават през 1995 г. на снимачната площадка на австралийския сериал Corelli, когато Дебора е утвърдена звезда в Австралия, докато Джакман все още прохожда в професията. Хю Джакман и Дебора-Лий се женят през 1996 г., като имат две деца – Оскар (23 г.) и Ейва (18 г.).

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Камелия остави бебето и пръсна луд сексапил СНИМКА 18+

Наскоро Камелия показа сина си Баян и за броени минути и двамата обраха овациите в социалните мрежи. По всичко личи, че фолкпевицата не може да се нарадва на щастието в личния си живот, за което толкова дълго е мечтаела. Тези дни пък, Огън момичето все пак напомни и колко секси […]

Subscribe US Now