Дани Петканов нямаше как да не се похвали със… СНИМКА

Дани Петканов наскоро се похвали с нещо ново, което явно го кара да се чувства много щастлив. Лудия репортер, както го наричат от години, вече си има Tinder и очаквано не се сдържа да разпространи бързо новината.

Вместо да го потупат по рамото обаче, много от последователите му му се подиграха на ентусиазма. “Баце има жени с по 18 милиона последователки и пак си имат Tinder, и повярвай не се хвалят толкова….несериозно е….”, гласи една от многото реакции под поста му.
Алекс научи за новата жена на Петканов и полудя: Гнусно ми е да си го представя с друга

За да подгрее феновете си пък, Петканов издаде, че “..от утре решихме с един популярен българин да имаме и общ профил. Ще познаете ли кой е той…”.
Даниел Петканов проговори за инцидента със сина си: В следващите 25 дни ще… СНИМКИ
Раздялата с Алекс Богданска неотдавна явно е повлияла доста освежаващо не само на него, но и на нея, защото откакто не делят един покрив, двамата са като отвързани във всякакъв смисъл./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Тита би шута на Недко и веднага си показа... СНИМКА

Тита и Недко май окончателно са се разделили, защото вече дори не се следват в социалните мрежи, както досега, а повечето им общи снимки там са изтрити. Изпълнителката обаче, съвсем не дава вид на тъгуваща заради любовното разочарование. Дори напротив! Пръсна луд сексапил в мрежата, демонстрирайки прелести и… добро количество […]