Лейди България завъртя главата на депутат и секретар на парламента

Lady Bulgaria 2019 Ивана Славова изглежда е завъртяла главата на бившия депутат и секретар на парламента Юлиян Ненчев от партията на Мая Манолова. Двамата все по-често са засичани заедно и правят впечатление на влюбени. 

Преди няколко дни красавицата проведе конкурса “Кралица на Свети Влас”, а един от важните гости на вечерта се оказа новата й тръпка Юлиян. Преди две нощи пък бяха забелязани да се забавляват в столичен нощен клуб. 

Наш репортер се разрови в техните профили и забеляза, че имат еднакви сторита от Солун, но без да се тагват помежду си. Явно все още не са готови публично да признаят за чувствата си. 
Ивана Славова е известна със своя конкурс “Кралица на Свети Влас”, а тази година короната грабна красивата Натали Пламенова. На Юлиян му предстои предизборна кампания, а политическите му ангажименти може да повлияят негативно на отношенията им. /show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Втората сватба на Джей Ло и Бен Афлек

Наистина ли си мислехме, че Джей Ло и Бен Афлек ще останат само с една скромна сватба? Откакто се ожениха във Вегас преди месец, двамата са доста заети. Обиколиха Париж, отхвърлиха някои професионални ангажименти и отново са заедно. А освен всичко това планират голямо сватбено тържество в Джорджия. Най-накрая дойде време за официалното парти […]