Бившата на Том Круз вече е сгодена

На Том Круз не можем да кажем, че му върви особено много в любовта, защото през годините е имал не една и две връзки, които са се проваляли.
Една от последните му бе с Хейли Атуел, която има роля в “Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа”. Двамата на два пъти се събираха и разделяха, като през лятото на миналата година официално всичко между тях приключи.
Но 41-годишната актриса доста бързо си намери нова половинка в лицето на Нед Волфганг Кели. За връзката им се заговори за първи път през юли миналата година, като очевидно се развива добре и бързо.
Защото според Daily Mail, Кели и Атуел са сгодени. Това става ясно от профила на Кели, в който той пише, че е предложил на половинката си по време на екскурзия до Венеция. Предложението е дошло в кухненската част от нает от тях апартамент, като Кели пояснява, че никога не е бил заинтересован от това да се ожени.
Но си е променил мнението, когато се е запознал с Хейли Атуел. Едва ли скоро ще разберем повече подробности около връзката им, защото двамата избягват общественото внимание много умело.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Испанското бягство на Климентина Фърцова

“Познаваме” Климентина Фърцова от работата ѝ във телевизионните продукци “Войната на буквите”, “Голата истина за група Жигули”, “Вина”, “Белези”, както и от театралните и изяви в “Закуска в Тифани” и “Отблизо”.  И тъй като не крием, че сме фенове на актрисата, съвсем логично я следваме и в Instagram, където пък имаме възможността да […]

Subscribe US Now