Операцията, която едва не слага край на кариерата на Приянка Чопра

Откакто е майка, на Приянка Чопра вече ѝ се налага да съвместява работата си като актриса с нарастващите задължения вкъщи. Тя обаче никога не е криела, че е късметлийка и може да разчита на помощ. А освен това има и стабилен партньор до себе си в лицето на Ник Джонас.
В интервю за Шоуто на Хауърд Стърн актрисата разказва, че през 2015 г., когато участва в сериала “Куантико”, Кевин Джонас всъщност ѝ е уредил среща с по-малкия си брат Ник. Приянка не крие, се е развълнувала, защото си пада по музиканти. И така, няколко години след първата им среща, двамата вече са семейство.
По време на разговора си с Хауърд Стърн актрисата се връща още по-назад в миналото си и споделя малко повече за детството си и защо невинаги ѝ е било лесно.
Приянка Чопра разкрива, че в един момент баща ѝ е бил “параноичен”, тъй като е изпратил малкото си 12-годишно момиченце в Америка с плитки, а то се е върнало… вече по-скоро като жена. Момчета дори са започнали да я преследват, а едно от тях дори се е осмелило да прескочи балкона ѝ през нощта. И понеже баща ѝ е разбрал за случката, като решение на проблема просто е решил да постави решетки на прозорците на стаята ѝ.
Бащата на Приянка може и да е бил строг с нея, но в същото време винаги я е подкрепял. Актрисата разказва още, че е била в много тъмна фаза от живота си, когато е трябвало да ѝ се направи операция за отстраняване на полип в носната кухина, пише just jared. След процедурата лицето ѝ е изглеждало доста различно и това я е довело до “дълбока депресия”. В този период тя е била уволнена от три различни филма и затова е повярвала, че актьорската ѝ кариера “е приключила, преди да започне”.
Баща ѝ (който е лекар) се оказва човекът, който ѝ помага да намери смелост да се подложи на втора, коригираща операция. Приянка Чопра споделя, че той е бил до нея в операционната, държал е ръката ѝ е основният “виновник” тя отново да изгради увереността си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Непредвидената спънка, която може да попречи на коронацията

По-малко от два дни ни делят от най-важното събитие в историята на британската монархия в последните десетилетия – коронацията на крал Чарлз Трети. Дългоочакваната церемония ще се състои на 6 май, събота, от 11 ч. британско време в Лондон. А ако има нещо, което със сигурност знаем за Лондон е, […]

Subscribe US Now