Бившият на Дженифър Гардън, с когото тя сподели снимка

Дженифър Гарнър е доказала, че е силна и независима жена, а освен това цени хората, които по някакъв начин са били част от живота ѝ.
51-годишната актриса използва профила си в Instagram, за да честити рождения ден на бившия си Майкъл Вартан. Тя го направи, като сподели снимка от преди години, на която е с актьора.
Въпросната снимка е от сериала “Наричана още” (2001-2006 г.), в който двамата си партнираха. Дженифър Гарнър пише, че не помни защо е облечена в типични за Бавария дрехи, но знае кога е рождения ден на Вартан и се надява да бъде прекрасен.
В сериала героите им бяха влюбени, а тази любов се прехвърли и извън екрана, защото двамата излизаха за кратко между 2003 и 2004 г.
Въпреки че връзката им не се получи, Дженифър Гарнър и Майкъл Вартан, който преди дни навърши 55 години, останаха добри приятели. През 2011 г. Вартан се ожени за Лорън Скаар, но през 2014 г. се разведоха, пише People.
В момента пък Дженифър Гарнър се вижда с изпълнителния директор на Cali Group Джон Милър.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кендъл Дженър няма спирка

Forbes публикува годишния си списък 30 под 30, като отличи някои от най-успешните пионери на хилядолетието и поколението Z в широк спектър от индустрии. Изданието публикува 13-ия годишен списък във вторник, 28 ноември, като отличи 600 лица с изгряващ талант в няколко категории, включително изкуство и стил, медии и музика. […]

Subscribe US Now