Деми Мур разкри тайните за дълга коса

Деми Мур, както самата тя казва, е истински хамелеон в прическите. Виждали сме я както с буйна коса до кръста, така и с изцяло обръсната глава. Въпреки смелите експерименти, които е правила, звездата от “Стриптийз” разкрива как се чувства най-добре.
Деми е категорична, че с “дългата си грива” се чувства най-много себе си, пише People.
“Правила съм всичко с косата си. Бръснала съм я. Боядисвала съм я. Била си с прическа тип “боб”. Но когато не работя, се опитвам да я третирам възможно най-малко”, казва тя. “Стресирам се дори ако някой само я докосне. Ако не излизам никъде, не използвам никакви “горещи” уреди върху нея. Не я мия твърде често.”
Относно подстригването тя споделя, че скъсява косата си по-скоро за освежаване и поддържане на кичурите ѝ здрави.
И макар че обръсна главата си за филма от 1997 г. “Редник Джейн”, в момента е сигурна, че много трудно може да приеме такава драстична промяна.
“Мисля, че сега, когато съм по-възрастна, нямам какво да доказвам. Така че ако наистина се наложи да променя косата си, може да ми дадат перука”, казва тя.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето къде е Компира, който изпя "Стари рани" със Софи Маринова

 Александър Маринов-Компира е известен с успешния си дует “Стари рани” със Софи Маринова. За разлика от нея кариерата му не тръгва толкова толкова бляскаво и малко хора знаят какво всъщност се случва с него.  След повече от 20 години отсъствие от медийния свят той е решил да се завърне. Ще […]