Ето с кого излиза една от дъщерите на Брус Уилис

В последно време Румър Уилис е по-провокативна от всякога, а снимките й в социалните мрежи не остават без търсеното от нея внимание.
Дъщерята на Деми Мур и Брус Уилис създава впечатление, че няма проблеми с голотата и доста често говори за това колко е важно да обичаме себе си, независимо как изглеждаме. Тези заключения често са придружени със снимки в оскъдно облекло.
С една от последните си снимки обаче, Румър изпраща съвсем друго послание. А именно, че е намерила любовта в лицето на музиканта Дерек Ричард Томас. Румър използва профила си в Instagram, за да качи няколко сладки снимки на двамата. 
34-годишната актриса и фронтменът на Vista Kicks позират за поредица от снимки в гората, където компания им прави едно куче. Двамата изглеждат много щастливи, докато се гледат влюбено един друг, като на някои от кадрите дори се целуват.
Въпреки че не е ясно от колко време двойката са заедно, от Hollywood Life припомнят, че вероятно поне от няколко месеца. Румър изказа възхищението си музиката на Дерек в публикация в Instagram през май, където тя нарече него и групата му The Hail Maries “най-талантливите певци и автори на песни, които съм чувал от много дълго време (може би някога)”.
Дерек пък сподели снимка на себе си и Румър в публиката, докато гледат концерт на Rolling Stones, когато пожела честит рожден ден на Румър през август. “За краткото време, откакто сме заедно, ти изпълни живота ми с радост и мир. Всичко е толкова лесно с теб. Пеем, танцуваме, свирим и най-вече се смеем. Благодаря ти, че си ти. Ти си вълшебен човек, толкова се радвам, че се появи в живота ми”, написа през лятото музикантът.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Баскетболистът Радо награби народна певица във "Фермата" и... СНИМКА

Горещ флирт между две пълни противоположности избухна във “Фермата”. Баскетболистът Радо се опита да свали народната певица Лили, към която доскоро не проявяваше никакъв интерес. Късно вечерта двамата седнаха един до друг на масата пред къщата, а спортистът преметна ръка през рамото на съфермерката си. “Гушка ми се в някого […]