Актьорът, изиграл Джейк в “Двама мъже и половина”, е още по-неузнаваем

В продължение на почти десет години Ангъс Джоунс играе Джейк Харпър в “Двама мъже и половина”, където си партнира с Чарли Шийн и Джон Крайър. През 2012 г. обаче неочаквано обявява, че напуска сериала, защото е намерил пътя към бога.
Вече 29-годишният Ангъс Джоунс дори призовава хората да не гледат така популярния ситком и го нарича “мръсотия” и дело на Сатаната. В 10-минутно видео в YouTube, публикувано от християнската група Forerunner Chronicles той признава, че му се иска да не е бил част от “Двама мъже и половина” и насърчава хората да се поинтересуват за ефектите, които оказва телевизията върху мозъка, за да вземат правилното решение какво да гледат.
“Бях платен лицемер, защото не исках да го правя, но все пак го правех”, признава Ангъс Джоунс в интервю, което дава след като се оттегля от актьорската си кариера. И към днешна дата той предпочита да не попада под светлините на прожекторите. Въпреки това обаче понякога бива забелязван.
През май месец например той бе видян в Лос Анджелис, но едва бе разпознат. Очевидно небрежен и дори запуснат, той носеше спортно облекло, очила и дълга брада.
Наскоро Ангъс Джоунс отново е бил засечен в Лос Анджелис, но този път с колелото си. А външният му вид е още по-озадачаващ от преди. Актьорът е запазил дългата си брада, но впечатление прави, че изцяло е обръснал косата си. Дрехите му и този път са небрежни – черна тениска и широки къси панталони.
От Page Six пишат, че напоследък Ангъс Джоунс е забелязван по-често – веднъж докато е излизал за обяд, а след това и докато е разтоварвал хранителни стоки от колата си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Любовни ласки във "Фермата": 43-годишен налетя на агнешко СНИМКА

Първи любовни искри прехвърчаха в новия сезон на „Фермата“. Актьорът Петър, който се изживява като лидер в риалитито и се радва на женското внимание, вкара в капана си красивата Моника. Флиртът между участниците се разгоря, докато лежаха по бански на шезлонгите в стопанството. Петър, който току що навърши 43 години, […]

Subscribe US Now