Изгониха Гечо “Фермата”, наруши жестоко правилата! СНИМКИ

Рязко и неочаквано приключи “Фермата” за един от най-колоритните риалити герои, автотенекеджията Гечо. Чешитът от село Голец, който от години живее в Белгия, беше отстранен служебно от риалитито, след като наруши правилата.

Продукцията сложи край на участието на най-възрастния мъж в предаването след удар, който той нанесе на треньорката по художествена гимнастика Валерия.
Гръмна бахурът на Аксения във “Фермата” СНИМКА
Неприятният инцидент се разигра преди старта на игра по пейнтбол в стопанството, точно след инструктажа за боравене с оръжието. Докато всички нетърпеливо очакваха старта на състезанието, разделени в два отпора, Валерия вдигна пушката на нивото на очите си. Гечо, който в този момент беше на няколко метра от спортистката, се засили към нея, удари я по рамото, за да я накара да свали оръжието и се разкрещя. “Валя, спри се бе, моля ти се! Какви сте такива ненормални хора? Изпълнявайте инструктажа!”, развика се той.

Поведението му шокира Валерия, която дълго не можа да се съвземе както от удара, така и от последвалата канонада от обиди. „Не мога да повярвам, че това се случи! Дори баща ми не си е позволявал да ме удря! Просто исках да вдигна пистолета преди състезанието, за да видя колко тежи, нямаше да стрелям“, обясни през сълзи тя.
Панирани тестиси и варени лимфни възли станаха хит във “Фермата” СНИМКИ
Драматичната ситуация наложи намесата на продукцията. Последва дълъг и мъчителен дебат, в който Валерия трябваше да каже дали квалифицира действията на Гечо като удар или като неуместно поведение и замахване.

“За мен това си беше удар. Но искам да вярвам, че Гечо е по-темпераментен и че не е осъзнал какво прави. Не искам да го съдя, надявам се да осъзнае грешката си“, заяви спортистката, а в нея защита открито се изправиха домакинята Аксения и бившата хандбалистка Камелия, която е отраснала в семейство, белязана от домашно насилие.
Царицата на сиренето аут от “Фермата” СНИМКИ
“Фермата” има правила, които сме длъжни да спазваме. В тях ясно е казано, че има ли удар, участникът ще бъде отстранен от играта“, обясни водещият Андрей, след което даде 30 минути на Гечо да си вземе довиждане с участниците и още половин час, за да си събере багажа и да напусне. Решението да бъде дисквалифициран разстрои Валерия още повече и я накара да се почувства виновна. Мъжете от тима на старите герои също потънаха в сълзи, докато се разделяха със съотборника си.
Самият Гечо, който през целия сезон влизаше в постоянни конфликти с жените в отбора си „Стари герои“, и често ги обиждаше, показа частично разкаяние. „Не искам да се оправдавам. Преценил съм – направил съм го, поемам си отговорността. Много хубави моменти изживях тук, забавлявах се. Ако съм обидил някой, извинявайте, но аз съм човек, който винаги отреагира на нередностите. Валерия, извинявай, каквото можах, направих за теб“, заяви той, преди да си тръгне завинаги от предаването./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Изгониха Гечо от "Фермата", наруши жестоко правилата! СНИМКИ

Рязко и неочаквано приключи “Фермата” за един от най-колоритните риалити герои, автотенекеджията Гечо. Чешитът от село Голец, който от години живее в Белгия, беше отстранен служебно от риалитито, след като наруши правилата. Продукцията сложи край на участието на най-възрастния мъж в предаването след удар, който той нанесе на треньорката по художествена […]

Subscribe US Now