Светлана Гущерова се пусна по бански! Възможно ли е да е раждала четири деца?

Светлана Гущерова се престраши да се покаже по бански след раждането на четвъртото си дете. Плеймейтката едва преди два месеца роди и четвъртата си рожба, малката Валентина – последният наследник на фамилия Гущерови. 

Тя е пример за всички жени, че напълняването след раждането е само оправдание. По нищо не личи, че е раждала съвсем скоро и че в утробата й е отгедала четири бебета. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Svetlana Gushterova (@svetlanagushterova)

Феновете й са категорични, че по нищо не личи да е раждала. Някои дори се шегуват, че е ползвала сурогатна майка. “Не сме я виждали бременна, винаги съобщава чак след раждането. Няма да се изненадам децата й да са раждани от друга, иначе не си обяснявам факта, че изглежда толкова добре”, предполагат нейни последователи. 
Но Светлана не се е показвала бременна, тъй като има сериозни комплекси относно външния си вид. И заради това спазва строги диети, които й позволяват да бъде секси за любимия й мъж Християн Гущеров, който също свали доста от килограмите покрай диетите на жена си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мис България ще рине обора във "Фермата" СНИМКИ

Красавица №1 на Републиката влиза във “Фермата”, но не, за да дефилира, а за да се бори с несгодите на селския живот. От 4 септември една от най-известните ни миски ще дои до премала селскостопанските животни, ще мели брашно и ще рине обора наравно с останалите участници. Коя е носителката […]

Subscribe US Now