Азис лети за САЩ, иска в Холивуд и да се целува със…

Азис пак стяга куфарите за САЩ, а феновете му са леко притеснени от спонтанните решения, които взима в последните години. Дали обаче, точно това решение е плод на спонтанност, може сами да прецените от следващите редове.

Кралят на попфолка, както го наричат често, смята да сбъдне една своя дългогодишна неосъществена мечта, а именно – да пробие в киното зад граница, по-точно – да се докосне до блясъка на Холивуд.
Брутално! Ариана Гранде запя на български песен на Азис ВИДЕО
Вдъхновение за Костинбродския Славей е единствената българска актриса, получила номинация за Оскар – Мария Бакалова, за която той споделя и доста любопитни неща: “Харесвам Мария Бакалова, пял съм й на парти, беше с голяма компания, казах й, че се гордея с нея… Надявам се скоро да се запознаем лично и да я прегърна. Мечтите ми са свързани с нейните. Искам да работя това, което тя прави. Искам да се снимам в американски продукции, да бъда в чужбина. Смятам, че мога, не спирам да мечтая. В Холивуд има достатъчно лица и образи.

Аз не съм красавец, но у мен има нещо характерно, нося го, знам енергията си. Трябва ми шанс. Смятам, че мога да играя, артистичен съм. Играе ми се алфа мъжкар. Да накарам някоя жена да откачи, да имаме еротични сцени, да я събличам и целувам – много крайно ми се снима с жена, за да покажа колко съм добър да влизам в роля”, коментира Васил Боянов, както е истинското име на звездата, пише “Галерия”.
Потрес! Жена се влачи по корем в краката на Азис, а той… СНИМКИ

Азис иска да се целува с Холи Бери, харесва я като жена, а очите й са неговата слабост. Признава, че може “да умре” заради Никол Кидман, а Кейт Бланшет е съвършена./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Жената на Орлин Горанов нагорещи страстите с тези СНИМКИ

Орлин Горанов може и да не е от хората, които обичат да излагат на показ личния си живот за сметка на професионалните изяви, но за сметка на това жена му Валя от време на време показва и техни доста любопитни съвместни моменти. Двамата са заедно вече 33 години и се […]

Subscribe US Now