Новият любовник на Роксана й сложи охрана, колежките й в потрес ПАПАРАШКИ СНИМКИ

Фолк певицата Роксана най-накрая си падна на дупето и намери мъж, за който няма да се грижи тя. Последната й изгора Александър лежеше на нейната издръжка и вместо да си намери работа пилееше нейните спестявания по казина. 

Сега Роксана е завъртяла на главата на немски бандит и откакто е с него движи със сериозна охрана. Преди броени дни се появи на светско събитие в столичен клуб, а колежките й се хванаха за главата от главорезите, които крачат покрай гласовитата певица. 

Изпълнителката има афера с главатар на фракция от известната в Германия рокерска групировка “Ангелите на Ада” (Hells Angels), които, макар и да се представят просто като фенове на мощните мотори, имат печалната слава на едни от най-злите бандити в Европа.
След края на въпросното събитие лично новият мъж на Роксана дойде да я вземе с баровски автомобил, а за тях с друга кола потеглиха и четиримата охранители. 
Запознати издават, че новият мъж на Роксана дава мило и драго за нея. Обещал й е дори песен от Кости, чиято стойност е 40 бона. Обещал й е, че ще я направи най-голямата звезда в България, а  изглежда Роксана е имала нужда от такава мъжка подкрепа, за да се почувства и тя жена най-накрая./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Забавленията на Мила Йовович

Напоследък рядко гледаме Мила Йовович на кино, защото тя е посветила голяма част от живота си не на работата, а на семейството си. През 2023 г. ще имаме щастието все пак да я видим в новия филм на съпруга й Пол Андерсън In the Lost Lands, базиран на творба Джордж […]