Как изглежда малката дъщеря на Бил Гейтс

Бил и Мелинда Гейтс никога не са били от милионерските семейства, които демонстрират състоянието си и поднасят всичко на златен поднос на децата си. Вече разведени, те нееднократно са заявявали, че възнамеряват да дадат по-голямата част от парите си за филантропия.
Затова и не е изненадващо, че най-малкото им дете – 20-годишната Фийби Гейтс, не иска да бъде идентифицирана единствено с фамилията си. Тя е прохождащ модел, може да се похвали с над 312 хил. последователи в Instagram и не пропуска да обръща внимание на важни социални каузи.
Освен това Фийби изглежда страхотно. В една от последните си публикации тя ни показва моменти от Нюйоркската седмица на модата, където е присъствала като гост заедно с майка си Мелинда.
Фийби е облечена в изрязана тъмнокафява рокля, която показва и перфектната й физика. Аксесоарите в златисто пък подчертават приятния й тен, който тя демонстрира и на други снимки в профила си. Определено е добре да я държим под око.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гаджето на Карамански го превърна в глупак със серия от гафове

Иво Карамански-младжи изпадна в серия от неловки ситуации заради жената до себе си. Синът на Иво Карамански живее в последните няколко години с инфлуенсърката Антоанет Пепе, която прави гаф след гаф, освен това има доста скандална биография. Карамански-младжи обаче, е напълно сляп и глух за критиките към любимата си и наляво […]

Subscribe US Now