Този път Сашо Кадиев прекали, Деси Стоянова не си сдържа нервите и… СНИМКА

Нервите на Деси Стоянова не за първи път са опънати в ефир заради екранната й половинка Сашо Кадиев, който редовно прави гафове. Неуместните му коментари обаче, на моменти взимат връх, какъвто е и актуалния случай.

Брюнетката все по-трудно се поддава на дебелашките шеги, който Кадиев ръси в ефир, а опитите й да ги замаже, не винаги се увенчават с успех. Причина за гнева на тв водещата този път стана коментар на колегата й по темата за разменените бебета в столичната болница “Шейново”.
След раздялата: Не е за вярване как бившата на Сашо Кадиев си вади хляба

Деси Стоянова, която е ужасена от този случай, повиши тон и буквално избухна на в коментара си, ръкомахайки ядосано пред погледа на Кадиев. Според нея това със сигурност ще нанесе огромна психологична травма, а родителите трябва тепърва да си търсят правата, искайки огромно обезщетение от болницата. Стоянова беше крайно възмутена и от начина, по който една от майките е била уведомена за случая и как при нея дошла да я убеждава, че “и другото дете е много хубаво”.
Сашо Кадиев проплака от голяма измама, показа как… СНИМКИ
“И аз съм раждал в “Шейново”, опита да се пошегува Сашо Кадиев, но бързо получи смразяващ поглед от колежката си Деси Стоянова, която се изуми от неуместната му шега и пошлия опит да осмее ситуацията./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Гери-Никол пак изби рибата, наведе се и целуна задните части на... ВИДЕО

Едва ли има изненадани от факта, че Гери-Никол отново отправя доста смела провокация към феновете си. Младата изпълнителка от години налага скандалното си поведение, което пък й печели сигурна слава, но този път направо стана горещо от изпълненията й. В новото видео към песента си “Телефони”, в която предизвикателната блондинка […]

Subscribe US Now