Иван и Андрей разкриват неподозирани тайни от живота си! За първи път говорят за… СНИМКИ

Телевизионните водещи и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов представиха официално автобиографичното издание „Братя по сърце“. Поредицата #Selfmade се фокусира върху постиженията, провалите, трудните моменти и решенията, които изграждат личния и професионален път на водещите.

На премиерата присъстваха приятели на Иван и Андрей, голяма част от които са и герои в самата книга. Графа, Ути Бъчваров и Ани Пападопулу бяха сред първите гости, които уважиха събитието.

Кристина Патрашкова, Светла Василева, Джуди Халваджиян и Димитър Станчев също бяха сред присъстващите. Цяла плеяда от популярни лица от екрана дойдоха на място в търговския център, за да чуят историята на най-популярния ТВ тандем.
По време на официалната част двамата водещи признаха, че са имали идея за автобиографична книга, но тази е изпреварила времето си. Това е причината те да я разглеждат като мотивираща поредица, от която може да почерпиш вдъхновение и да се поучиш от чуждите грешки.

„Много хора днес се чувстват обезсърчени и объркани, страхуват се да не се провалят. Затова начинът на мислене и начинът на живот на реални хора могат да са мощен стимул за себеизграждане и развитие. Ако има успех, той е в това да запазиш мотивацията си за години напред“ – сподели Иван Христов.

Андрей Арнаудов разказа, че подготовката на „Братя по сърце“ е отнела близо 3 месеца. Време, в което авторите правят по 7-8 лични срещи с всеки от тях. В рамките на няколко часа, те са подложени на кръстосан огън от въпроси, които водещият сравни с „ходене на психолог“. „Тръгнахме с амбицията книгата да бъда около 120-150 страници, а завършихме с цели 262 страници. Искахме по няколко наши близки да споделят своите истории и впечатления, а сега в изданието са близо 25 човека. Така успяхме да поберем 30 години от живота си. По моя преценка 80% от съдържанието засяга теми, които досега не сме обсъждали в публичното пространство. В това число и лични истории за семействата ни, което винаги сме избягвали“ – призна Андрей Арнаудов./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now