Кейт Мидълтън отново “говори” без думи

В неделя, 12 ноември, във Великобритания, както и голяма част от Общността на нациите, отбелязаха Деня на паметта или Възпоменателната неделя, когато се почитат всички паднали в защита на родината.
Бяха предвидени редица събития с участието на кралското семейство – възпоменателен фестивал в Роял Албърт Хол, поднасяне на венци пред военния мемориал в Лондон, както и откриването на две нови статуи на кралица Елизабет Втора и принц Филип.
Цялото кралско семейство с основните му работещи членове се беше събрало пред военния мемориал Cenotaph за служба в памет на загиналите. Именно там всички погледи за пореден път бяха вперени в Кейт Мидълтън.
Принцесата на Уелс носеше палто Alexander McQueen, с което беше в Деня на паметта и през 2019 г. Шапката й също не беше нова – с нея все още като херцогиня на Кембридж Кейт е на възпоменателната служба през 2017 г., когато е бременна с принц Луис.
Безспорно най-впечатляващата част от тоалета й са обеците във формата на листо с диаманти и голяма перла. Бъкингамският дворец потвърждава, че те са принадлежали на Елизабет Втора – едно от колекцията бижута на покойната кралица, подарени на Кейт Мидълтън.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Жената, с която Леонардо ди Каприо отпразнува рождения си ден

На 11 ноември Леонардо ди Каприо навърши 49 години. И както може да се очаква от него, актьорът отпразнува рождения си ден подобаващо, като става домакин на звездно събитие в Бевърли Хилс, пише People. Според изданието, което се позовава на техен източник, актьорът е бил в компанията на 25-годишния модел […]