Няма да повярвате с какво се похвали Анита на Рачков СНИМКА

Колкото и да е странно за повечето зрители, актьорът Димитър Рачков и към днешна дата продължава връзката си с Анита Димитрова и по всичко личи, че нещата между тях са наистина сериозни.

Красивата блондинка не е от най-активните дами в социалните мрежи и доста упорито крие личния си живот – почти нищо не се знае за нея.
След дългата почивка от Instagram младото гадже явно е решило да напомни за себе си и то не просто със секси коледна снимка, а с кадър на сертификат, който е получила след завършен почти 3-месечен курс по “Управление и лидерство” в София. От надписа се вижда, че блондинката наистина е много горда от постиженията си – явно се готви за много големи бъдещи професионални успехи, пише vbox7.com. 

Анита към момента не работи нищо, така че явно разчита на Рачков за месечни доходи -все пак външният ѝ вид изисква доста грижи, които костват доста средства. Съвсем наскоро в социалните мрежи се появи снимка на Анита с огромен пръстен, който веднага провокира всички да говорят за годеж между двамата. Истината обаче е, че нищо не е потвърдено, а бижуто може да не е годежен пръстен или подарено изобщо от Рачков. Сигурни сме обаче, че ако се стигне до годеж и сватба, всички ще разберем. 
За разлика от повечето инфлуенсърки, Анита все още не е ясно къде ще прекара празниците, тъй като в новогодищната нощ Рачков ще бъде зает с телевизионния ефир. Съвсем възможно е тя да е в публиката и да го чака да приключи, но пък може да реши да отиде с приятели на купон – все пак е млада и все още ѝ се живее на макс./ show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Наталия Симеонова с извънредна новина, най-накрая се реши да...

Наталия Симеонова е готова да се върне на екран, сподели самата тя. Къдравата водеща преговаря с няколко телевизии за свое предаване, но е оставила нещата да се случат след Нова година.  Нито една от големите телевизии обаче не проявява интерес към нея, а по-скоро Симеонова преговаря с по-малки частни кабеларки.  […]