Когато Малума разтупти женските сърца

Докато феновете на Малума все още гадаят кога ще излезе новия му албум и следят връзката му със Сузана Гомес, той явно намира време за забавления и почивка.
Доказателство за това е последният пост в Instagram, който певецът е качил. На снимката го виждаме чаровно усмихнат, докато е в басейн. Няма как да не направи впечатление, че Малума смело е влязъл във водата без бански, напълно гол, показвайки завидно оформеното си тяло.
Личи си, че не се срамува, а и че му харесва да споделя с феновете си и по-интимните си моменти от почивките си. На момичетата, които въздишат по него, няма как да не предположим, че са им се подкосили краката, щом са видели кадъра.
За тяхно съжаление обаче Малума обаче не е свободен. От кадъра, на който се вижда, че интимните части на певеца са закрити от женска ръка, можем да предположим, че той все още е заедно с приятелката си Сузана Гомес.
Двамата и преди са качвали горещи снимки. Миналото лято те споделиха кадри от гмуркането си в океана, когато са били на яхта.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво се случва с Джъстин Бийбър 9 месеца след диагнозата

През юни 2022 г. Джъстин Бийбър разкри, че е бил диагностициран със синдром на Рамзи Хънт. За състоянието знаем, че засяга лицевите нерви, като във видео певецът сподели повече за ефектите, които са му се отразили физически. “Това е от този вирус, който атакува нерва в ухото ми и лицевите […]