Бомбата е факт: Това е победителят в “Игри на волята” 5

Петият сезон на “Игри на волята” вече е в разгара си, а към момента няма ясно изразен фаворит. Зрителите залагат на различни участници, очаквайки те да стигнат до победата, като сред най-често срещаните имена са тези на Момчил и Дунев. 

Някои дами пък очакват, че този сезон ще видим женска доминация и първото място ще отиде при Оряшкова или Ситнилска. 
За жалост обаче първото племе, което ще се разпадне е това на Амазонките. Победата също е ясна, а в обединението на племената ще видим култови личности. 
Уви, сметките на всички ще се окажат грешни. Все повече информация около риалитото, заснето през лятото изтича по различни канали, и вече е ясно кой печели сумата от 100 000 лева. Това е Иван Рълев, който в момента е част от племето на “Гладиаторите”. 
До сливането на племената се очаква да се класират Мартин (Елвиса), Мастагарков, Дунев, Цвети, Крум, Рълев, Виолета, Момчил и Радо.
Първото племе, което ще се разпадне, е това на Амазонките.

Зрителите няма да видят как любовта на Румен Радев и Мудева разцъфва, защото той няма да успее да се измъкне от Чистилището. Моника пък ще напусне предаването поради здравословни причини.
Финалната битка ще е между Крум, Рълев и Мастагарков, като все пак зъботехникът, виновник за перфектните усмивки на много известни лица у нас, ще грабне мечтаната победа. 

Източник: blitz.bg
Next Post

Последствията от кеча - защо Кърт Енгъл не усеща кутретата на ръцете си

Всеки, който е имал възможността да се докосне до Световната федерация по кеч (WWE), е дал всичко от себе си, за да остави своя отпечатък в нея. Не на всеки му се получава, разбира се, но Кърт Енгъл със сигурност е от хората, които поколения наред ще помнят с изявите […]