Ето какво направи Софи Маринова при вида на бъдещата си снаха, Лоренцо е в шок

Софи Маринова е одобрила бъдещата си снаха съвсем наскоро, а младата двойка вече живее заедно. Това стана ясно от самата фолкпевица, която бе гост в “На кафе”.

Звездата на ромската музика, която очевидно полага много усилия, за да бъде в перфектна форма на най-важния ден в живота на сина си, сподели как вървят приготовленията за сватбата, която ще е в края на ноември тази година.
Софи Маринова се върна при Гринго, видяна е в затвора в Германия
Както вече стана ясно наскоро – синът на звездата Лоренцо и приятелката му, която скоро ще стане и негова жена, вече живеят заедно под един покрив и като нищо до сватбата да обявят и още някоя радостна вест.

От думите на Софи Маринова стана ясно още, че тя се познава със сватовете си още от детските години, защото са от един и същи град – Етрополе. “Те ми познават характера”, подчерта бъдещата свекърва, която засега твърди, че е изключение и е много приятелски настроена към снаха си.
“Аз съм казала, което момиче обича Лоренцо и аз го обичам, така че тя ми е вече като мое дете”, заяви певицата.
Софи Маринова хвърли страшна бомба: Синът й Лоренцо ще се жени СНИМКА
“На всички съм купила жилища, само аз нямам”, сподели още Маринова и разказа, че живее на практика в колата си заради безкрайните си ангажименти из цялата страна, а също и по местата, където спира. “Аз му викам “хотел “Поляна”, призна в типичния си стил певицата, която нямаше как да скрие още, че в момента не й е до нови връзки.
“Нямам гадже, но не ми липсват обожатели”, отсече звездата, с което окончателно даде да се разбере, че е прекратила очевидно всякакви отношения с мъжа си Гринго, въпреки активните писания в публичното пространство, че двамата продължават да се виждат и дори, че пак са се събрали./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Голяма красавица от "Фермата" взе български паспорт и... СНИМКА

Участничката в риалити предаването “Фермата” Лилия Семкова получи мечтаните си български паспорт и лична карта навръх най-големия християнски празник – Възкресение Христово. След повече от пет години чакане, бесарабският славей се радва на новия си статут на български гражданин. В четвъртия сезон на риалити формата “Фермата”, Лилия сподели пред всички […]

Subscribe US Now